Den nya Ford Fiesta Trend Titanium, ST-line och Vignale

En bil, flera uttryck. Här är modellerna av nya Fiesta.

Oavsett dina praktiska behov och personliga smak och oavsett vilken nivå av sportighet, stil och lyx du är ute efter kommer du garanterat att hitta det du söker i nya Fiesta. Trend, Titanium, Vignale, ST-Line, Active … Varje modell erbjuder ett unikt uttryck. Men en sak har de alla gemensamt – nya Fiesta är Fords mest tekniskt avancerade småbil genom tiderna.

Läs mer om den nya Ford Fiesta här


Nya Ford Fiesta Vignale
Fiesta Vignale. Äkta finess
Kliv in i Fiesta Vignale och låt dig svepas in i en värld av modern lyx. En elegant Ford Vignale-skärm hälsar dig välkommen, medan lyxiga, kviltade lädersäten med en unik hexagonal design – tillsammans med exklusiv, mjuk läderklädsel på instrumentbrädan och mittkonsolen – ger dig en heltäckande förstklassig interiör i äkta läder. Unik design, en utmärkande framgrill, 17 tums lättmetallfälgar, B&O PLAY ljudsystem som tillval ... Upptäck design, kvalitet och hantverksskicklighet på högsta nivå i Fiesta Vignale.
 

 
Fiesta ST-Line. En kraftfull närvaro
Gör dig beredd på att skruva upp energin och spänningen med sportiga ST-Line. Karakteristiska fälgar, iögonfallande karossdesign, unik märkning... ST-Line har något att erbjuda vart du än tittar och varje gång du ger dig ut på vägarna. Och tack vare de sportinspirerade sätena med röda detaljer kommer du att känna dig som herre på täppan samtidigt som du sitter bekvämt.
 
Nya Ford Fiesta ST-line
 

 
Kom närmare Fiesta Titanium
SYNC 3 med röststyrning och färgpekskärm på 6,5 tum, lättmetallfälgar, kromad mittlist, läderklädd ratt, handbroms och växelspaksknopp, stämningsbelysning med mera. Titanium har en åtråvärd lista av intelligenta funktioner, smart teknologi och en imponerade känsla för. Höga krav, hög kvalitet, hög standard – förvänta dig inget mindre.
 
Nya Ford Fiesta Titanium
 

 

Fiesta Trend. Överraskande sofistikerad
Nya Fiesta kommer för alltid att ändra dina förväntningar på en småbil. Såväl inuti som utanpå har Trend mer ny teknologi än vad du förväntar dig. Och i kombination med sin intelligenta och ultramoderna design är det här garanterat en bil som du kommer att njuta av i fulla drag. Varje gång du sitter bakom ratten.
 

Nya Ford Fiesta Trend

 

   

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Rask & Björck Bil AB