Viktig information om coronaviruset

Rask & Björk Transit Center Östervångsvägen 12

Vi vet vad som krävs av våra Ford Transportbilar. Vi vet också vad som krävs av oss på Ford Transit Center och våra specialiserade verkstäder. Utifrån det har vi skapat våra servicelöften Ford Transit24. Några exempel ur innehållet:

Ford Assistans

När du köper en ny bil hos Ford får du vägassistans på köpet fram till första service. Ford Assistans förlängs därefter varje gång du servar din bil hos någon av våra auktoriserade verkstäder. Tjänsten hjälper dig om du skulle få problem med bilen, punktering på däcket eller något annat som gör att du inte kan fortsätta din resa. Så länge du servar enligt Fords riktlinjer och hos en auktoriserad Fordverkstad är du berättigad tjänsten. Ford Assistans gäller alla Fordbilar oavsett bilens ålder eller mätarställning. Kontakta ditt Ford Transit Center för fullständiga villkor.

Snabbt på vägen igen

Oavsett vad som händer med din Ford Transportbil försöker vi på Ford Transit Center lösa det så fort vi kan, ambitionen är inom 24 timmar. Är skadan är för omfattande och tidskrävande försöker vi hjälpa till med en ersättningsbil.

Fords Nationella Serviceavtal

Med Ford Serviceavtal kan ni både planera och reducera verksamheten kostnader för service. Ni slipper obehagliga överraskningar och får en fast och tydlig prissättning för de servicetillfällen som bilen behöver under de första åren.

Kontakta ossLäs mer om Fords Nationella Serviceavtal
Enkel bokning av service

Nu kan du snabbt och enkelt boka service hos närmaste Ford Transit Centers hemsida eller genom att ringa ditt Ford Transit center.

Flexibla öppettider

För att det alltid ska finnas en servicetid som passar dig har våra Ford Transit Center öppet 50 timmar eller mer varje vecka och minst en vardag fram till kl 19.00. För dig som vill stanna kvar under servicen kan det vara bra att veta att alla våra center har allt för att du ska kunna vänta kvar på ett bekvämt sätt, fritt Wi-Fi och gott kaffe såklart.

Bekväm leverans- och hämtservice

Finns du inom 1 timmas resväg (enkel väg) från närmaste Ford Transit Center har du möjlighet att boka en leverans/hämtning av ditt fordon till servicen. Kontakta ditt Ford Transit Center för mer information och vad som gäller i ditt specifika fall.

Ford Diagnostik

Alla våra Ford Transit Center utbildas av Ford och uppdateras löpande med Fords senaste specialverktyg och programvaror.

Våra auktoriserade verkstäder använder uteslutande originaldelar från Ford.

Kontakta Oss

Specialiserat försäljningsteam för transportbil
Provkörningsbilar
Serviceavdelningen har öppet minst 50 timmar i veckan
Mekaniker utbildade hos Ford
Servicemedan du väntar
Som kan ge dig all den information och de expertråd som du behöver för att hitta rätt fordon för din verksamhet.
Så att du kan komma in bakom ratten
och själv testa alla funktioner och all teknik och upptäcka de fordon du är intresserad av.
Vilket ger oss större flexibilitet att
anpassa oss efter ditt schema inte efter vårt.
Utbildade, kvalificerade och kunniga mekaniker till Fords transportbil.
För snabbt, effektivt underhåll samt omedelbar information om ditt fordon kräver mer arbete.

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Rask & Björck Bil AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Rask & Björck Bil AB