Var tredje restauranganställd vill komma undan arbetspass på alla hjärtans dag – då kommer Ford till undsättning

2017-02-14
Servitörer och bartendrar får inte sällan offra sitt alla hjärtans dag-firande på bekostnad av sina gästers romantiska middagar. Ford bestämde sig för att vända på steken och överraska dessa hårt arbetande vardagshjältar med en fin alla hjärtans dag-middag.

Den 14 februari är det alla hjärtans dag, en viktig högtid för många. Enligt en undersökning gjord på uppdrag av Ford, där 1 253 restauranganställda intervjuades, är alla hjärtans dag så viktig att vissa till och med kan tänka sig att säga upp sig om de inte skulle få ledigt till firandet. Enligt undersökningen är det en av tre som försöker komma undan sitt arbetspass vid alla hjärtans dag, där en av tio sjukanmäler sig. Respondenterna i studien kommer från Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien.

Ford överraskar med romantisk måltid
Ford tyckte det var dags att hylla dessa vardagshjältar som ofta jobbar på alla hjärtans dag och gör allt för sina kunder. Företaget överraskade därmed ett antal av dessa vardagshjältar med en romantisk måltid.

– Alla par borde kunna fira alla hjärtans dag, men det är många som offrar sitt firande för en insats på sitt jobb. Det är dessa personer som är de verkliga hjältarna på alla hjärtans dag. Vi på Ford tänkte därför att vi ville uppmärksamma deras fina insatser, som möjliggör andras firande, och låta dem stå i centrum, säger Greg Dawson, kommunikationschef för Ford Europa.

Aktuella nyheter

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Rask & Björck Bil AB