Sportlovsfirare får gratis skjuts av Ford

2016-02-15
Bilen står fortfarande i stor utsträckning för frihet, och det blir kanske som mest tydligt på skidsemester. För att underlätta transportpusslet för sportlovsfirare i Sälen erbjuder Ford och Uber gratis skjuts som kan bokas genom Ubers smartphone-app. Fem bilar finns på plats under sportlovsveckorna sju, åtta och nio.

Utöver körglada, snygga och kvalitativa bilmodeller – med bland annat den egenutvecklade intelligenta fyrhjulsdriften, som är väl anpassade till det svenska fjällklimatet – drivs Ford av ett högt servicetänk och omsorg om kunden. Nu får det utlopp i form av en gratis skjutstjänst till sportlovsfirare i Sälen, tillsammans med Uber.
Det handlar om fem bilar av modellerna Ford Mondeo och lyxversionen Ford Mondeo Vignale som går att boka genom Ubers användarvänliga smartphone-app.
– Ford Mondeo har tagits emot väldigt bra i Sverige och nu vill vi visa upp bilen på ett nytt sätt. Tillsammans med Uber har vi hittat ett intressant samarbete där service – som är en viktig grund för oss båda – ligger i fokus, säger Mikael Antonsson, försäljningschef på Ford Sverige.

Logistiken en stor utmaning på skidsemestern
Sportlovsfirare i Sälen kommer kunna få skjuts av Ford och Uber måndag-lördag veckorna sju, åtta och nio från nio på morgonen till tio på kvällen. Alla bilar är så klart utrustade med takbox för att enkelt få med både skidor och skidåkare till eller från backen, eller kanske hem från restaurangen på kvällen.
– Jag vet själv hur frustrerande det kan vara när olika delar av sällskapet vill hem från backen eller restaurangen vid olika tid, och det är den typen av bekymmer man vill slippa på semestern. Jag hoppas att vi kan hjälpa riktigt många till en bättre sportlovsupplevelse, säger Mikael Antonsson.

Aktuella nyheter

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Rask & Björck Bil AB