Ford breddar utbudet av Puma – allt från omfattande drivlineuppsättningar till sportig lyx

2020-05-28

Ford breddar nu sitt utbud av Puma med både nya drivlinor och utökade utrustningslistor. Dessutom lanseras Puma ST-Line Vignale och senare i år också Puma ST.

Nu presenterar Ford ett bredare utbud av Ford Puma. För första gången går det nu att få Puma med en ny sjuväxlad automatväxellåda med dubbelkoppling för sömlösa växelbyten som bidrar till optimerad bränsleförbrukning och kördynamik, eller i den nya lyxvarianten Puma ST-Line Vignale. Sedan slutet av förra året finns Puma redan som mildhybrid med Fords EcoBoost Hybrid-motor med ett 48-voltsbatteri för bättre bränsleeffektivitet. För att kunna hantera produktionen av Puma har Ford sedan 2008 investerat nästan 1,5 miljarder euro i den toppmoderna tillverkningsanläggningen i Craiova i Rumänien där bilen tillverkas.

– Vi vet att kunderna vill ha en många alternativ för att kunna hitta den kombination av stil, utrustning, prestanda och effektivitet som passar just dem. Det är det vi velat ge med Puma, och med en ny Ford Puma ST som kommer senare i år har vi fortfarande mer att ge, säger Roelant de Waard, marknads- och försäljningschef på Ford Europa.

Nya Puma ST Line Vignale
Baserad på den sportiga Puma ST-Line-modellen kommer nu Puma ST-Line Vignale med ännu mer premiumkänsla och utökad utrustningslista. Modellen har unika detaljer som en övre grill i borstad aluminium, en undre grill i ebenholts, färgad stötfångare bak och en stor bakvinge. Som standard ingår LED-strålkastare, Windsor-lädersäten, Manacor-läderratt, ljudsystem från B&O och Fords KeyFree-system. 


Kontakta oss

Aktuella nyheter

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Rask & Björck Bil AB